Тел./факс: +38 (0432) 43-94-31

Благодійний ярмарок на допомогу ЗСУ

18.10.2024

Благодійний ярмарок на допомогу ЗСУ

Чи є вашому житті такі справи, на які ви очікуєте з нетерпінням, тому що вони є не просто надважливими, а життєнеобхідними ? Для колективу 25-тої - це благодійні ярмарки на допомогу ЗСУ. Цьогоріч ми провели традиційний осінній ярмарок до Дня козацтва.  І як завжди, подолали власні рекорди! 365 878 грн. проти 200 тис. минулорічних!
Торгівельний запал батьків, чудові фотозони, натхненні майстерки від креативних  і творчих родин, завзяття виконавців "Відкритого мікрофону". І найголовніше - піднесений дух патріотизму і віри у нашу ПЕРЕМОГУ!
Дякуємо всім! Дякуємо за постійне  лідерство 4-А класу (більше 60-ти тис. грн.) Дякуємо за ентузіазм і заповзяття 2-Є, 2-Б і 2-А класу, кожен з яких зібрав понад 30 тис. грн. Дякуємо за особисту наснагу і натхнення Ковальському Тимофію, який  задонатив з продажу власної книги 5 247 грн.,  та всім талановитим і креативним діткам гуртка "Срібні дзвіночки", які своїм співом назбирали за кілька годин і задонатили 4 879 грн.
Дякуємо кожному і кожній за небайдужість і невтомність, діяльність та ініціативність, наполегливість і віру! ВИ - НАЙКРАЩІ!

 

Останні новини