Тел./факс: +38 (0432) 43-94-31

Декадник «ЧИТАЄМО УКРАЇНСЬКОЮ!»

03.05.2024

Декадник «ЧИТАЄМО УКРАЇНСЬКОЮ!»

Декадник «ЧИТАЄМО УКРАЇНСЬКОЮ!»

     Протягом двох тижнів березня проходив патріотичний декадник шкільної бібліотеки під гаслом «Читаємо українською!». Окрім традиційних бібліотечних уроків, виставок літератури та дитячих малюнків, зустрічей з Тетяною Пакалюк і Сашком Дерманським, було проведено доброчинну  екологічну акцію "Збережи дерево!", яка за останні декілька років стала гарною традицією. Весь використаний у школі папір ми сортуємо і здаємо в макулатуру, адже відомо, що кожні 60 кг вторинної сировини рятують одне дерево, а зростають дерева досить повільно - більше 50 років.  За 2022 рік (хоча він був досить складним та важким, але згуртованим та незламним) ми зберегли 14 дерев.

      У березні 2023-го бібліотека поповнилась 33 потрібними та цікавими книгами українською мовою. Бібліотека дякує за допомогу та підтримку в формуванні  та поповненні  книжкового фонду.

      Наступним кроком стала акція «Подаруй бібліотеці книгу». Цьогоріч її ініціаторами стали Олена Миколаївна та Тетяна Юріївна, які подарували бібліотеці більше 10-ти книг. До акції долучилися не тільки діти, а й працівники закладу (вчителі та технічних персонал). Найбільше книг у бібліотеку приніс Луценко Даня, учень 3-А класу, - більше 70 примірників. Хлопчик і надалі планує купувати цікаві книжки, читати їх і передавати у шкільну бібліотеку – цілими і неушкодженими.

           Радіємо книжковим дарункам та запрошуємо шановних користувачів ознайомитися з новими виданнями.

          Будемо вдячні і тим, хто збирається долучитися до акції «Подаруй бібліотеці книгу». Передана у бібліотеку книга — доброчинна справа та інвестиція у майбутнє, адже розділені знання лише примножуються і збагачують усіх.

 

Останні новини