Тел./факс: +38 (0432) 43-94-31

Учителі німецької мови закладу долучилися до Міжнародної програми DLL - Deutsch Lehren Lernen/ Вчимося навчати німецької

20.04.2024

Учителі німецької мови закладу долучилися до Міжнародної програми DLL - Deutsch Lehren Lernen/ Вчимося навчати німецької

     Через зміну вимог до кваліфікації вчителів та викладачів німецької мови в усьому світі Goethe-Institut розробив нову міжнародну програму DLL - Deutsch Lehren Lernen/ Вчимося навчати німецької, яка спрямована на підвищення кваліфікації вчителів та викладачів німецької мови як іноземної та грунтується на сучасних досягненнях дидактики та методики викладання німецької мови.

     Увага у програмі DLL зосереджується на учнях як головних дійових особах та основоположних елементах навчального процесу. Важливими залишаються і такі традиційні теми, як, наприклад, розвиток умінь, навчання граматики, лексики, фонетики, літератури, соціальні форм роботи тощо. Усі ці аспекти інтегровані в загальну концепцію  заняття, спрямованого на розвиток відповідних компетенцій школярів та студентів.

     Завдяки добірці відеоматеріалів із уривками занять і так званим проектам практичних досліджень вчителі отримують практичні знання, які можуть використовувати на своїх заняттях.

Останні новини