Тел./факс: +38 (0432) 43-94-31

ПАТРІОТИЧНИЙ МАРАФОН

25.04.2024

ПАТРІОТИЧНИЙ МАРАФОН

ПАТРІОТИЧНИЙ МАРАФОН

Ось і закінчився у 25-тій патріотичний марафон, який проходив під гаслом «І оживає слава козаків, і воскресає гідність України». Протягом  двох тижнів молодші школярі знайомилися з історією козацтва, брали участь у різних загальношкільних заходах, головною метою яких було поповнення знань та уявлень про життя козаків, їх подвиги,  виховання поваги до культурної спадщини та історії України.

Інформаційні хвилинки та ранкові зустрічі «Козацькі клейноди» (2-і класи), уроки історії «Відомі постаті козацької доби», «Як змінилися Збройні Сили України: від козаччини до наших часів», зустрічі з батьками – учасниками бойових дій та представниками ГО «Бойовий гопак» (2-А клас), мистецькі хвилинки: «Як козаки писали листа турецькому султану» (за картиною І.Репіна), «Сучасні пісні присвячені козакам і козачатам» (під час уроків музичного мистецтва), творчі майстерні «Вишиванка для козака», «Козацькі обереги», екскурсії та козацькі турніри на «Дункані» – це далеко не повний перелік проведених заходів. 

На кожній паралелі відбулися заходи, які найбільше запам’яталися дітям. Для 2-х класів - Посвяту в козачата та ланцюг єдності «Україна – це ми!».
 

Для першокласників – перші кроки ознайомлення з історією козацтва під час ранкових зустрічей з іграми та улюбленими мультфільмами про козаків під час перерв.

Для учнів 3-4 класів - акція «Діти - янголи миру» і більше 120 паперових та фетрових янголів, які відправилися на Схід разом з продуктами та солодощами для захисників України.

Гарним закінченням патріотичного марафону став танцювальний флешмоб «Я люблю Україну!», у якому взяли участь більше 40-а учні 4-х класів. Діти з розумінням і задоволенням готували частинки флешмобу, тому результат заходу створив атмосферу піднесення та радості, гордості за те, що ми – українці.

 

                                                                                         https://youtu.be/AUyr3q7xb2U

https://www.facebook.com/coolschool25

Останні новини